Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladóknak

Tisztelt leendő Partnereink! 

Azon Vásárlóink, akik továbbértékesítés céljából vásárolják meg termékeinket - regisztráció után - kedvezményes, viszonteladói áron is beszerezhetik azokat. Viszonteladói áron, a teljes ICONINK rendelési feleltén található kínálatot, valamint az AKCIÓS termékkategóriában szereplő termékeket is kínáljuk:

Mi kell ahhoz, hogy viszonteladó lehessek? 

Viszonteladói partnerek azok lehetnek, akik szerződést kötnek az Icon Technology Kft-vel, melyben a felek a kereskedelmi rendszereik ismeretében éves szinten meghatároznak egy mennyiséget a kereskedelmi szerződés adott feltételinek elfogadása mellett.

A viszonteladói státuszt az ICONINK.EU weboldalon is érvényesítjük, de regisztrálni Önnek kell. 

Ahhoz, hogy teljes jogú viszonteladója legyen cégünknek,töltse ki a regisztrációkor megadott mezőket. 

Internetes regisztráció: Az oldalunkon található regisztrációs ív kitöltésével indítható el a folyamat. FONTOS: A regisztrációs ív kitöltése nem egyenlő a viszonteladói státusz elnyerésével. Ehhez a fent említett szerződés megléte is szükséges. A dokumentum és regisztráció beérkezése után, azokat feldolgozzuk és az alapján a jelentkezőt viszonteladói partnernek regisztráljuk. Erről e-mailben a szükséges kódokkal küldünk értesítést. 

Regisztráció után hogyan tudok árut rendelni? 

A rendelés kizárólag az internetes rendelési és készletnyilvántartási rendszerünkön keresztül történik. Jelentkezzen be a regisztrációnál megadott adataival és a viszonteladói árakat számlázzuk Önnek. 

Ha bármilyen kérdése lenne a regisztrációval vagy egyéb viszonteladóságot érintő témakörben, akkor írjon nekünk az info@iconink.eu email címre vagy hívja a 06 1 501 3450-os telefonszámot!

Köszönettel:

ICONINK csapata


Adatküldő űrlap*


/ *ezt a felület azután töltse ki, hogy regisztrált mint felhasználó! /